Playstation 4 (PS4) Gold Brezžične Slušalke

Playstation 4 (PS4) Gold Brezžične Slušalke

Šifra:CON-NI0321
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 72.79€

  • 79.99€
  • Brez DDV: 72.79€

Izjemen zvok. Izboljšana zasnova.


Brezžične slušalke Gold vam s svojo izjemno udobno zasnovo in dvema vgrajenima mikrofonoma omogočajo, da ugotovite, kako dobro lahko zvenijo vaše igre.


- Slišite sovražnike, ki jih ne vidite, in se potopite v razburljivo dogajanje s 7.1-kanalnim virtualnim prostorskim zvokom v igrah za PS4*.

- Klepetajte s prijatelji in razpravljaje o taktiki s soigralci** v kristalno čistem zvoku s skritima mikrofonoma za več položajev s tehnologijo odpravljanja šumov.

- Z aplikacijo Headset Companion*** za PS4 ustvarite nastavitve zvoka po meri ali pa uporabite načine, ki so jih zasnovali razvijalci posebej za njihove igre.

- Natančno prilagodite svoje nastavitve med igranjem z vgrajenimi gumbi za nastavitev glasnosti in izklop mikrofona.


ZVOK, KI BI GA MORALE IMETI VSE IGRE

Zlati standard zvoka v God of War


7.1-kanalni virtualni prostorski zvok

God of War in druge igre, ki podpirajo 7.1-kanalni virtualni prostorski zvok, bodo skorajda oživele. Občutite odmevajoče korake ogromnih pošasti, poslušajte pesem sekire Leviathan, kadar jo Kratos vihti zraku, in zaslišite puščice, ki jih je izstrelil Atreus.


God of War zvočni način po meri

Izkusite neverjetni zvok igre God of War – tako, kot so si ga ustvarjalci zamislili – z uradnim zvočnim načinom po meri, ki je na voljo zdaj prek aplikacije Headset Companion za PS4.


Optimiran pogovor med igranjem

Skrita mikrofona delujeta skupaj, da zagotavljata optimalno čist zvok, ne glede na to, če razpravljate o taktiki ali se pogovarjate v skupini**.


Vgrajena tehnologija odpravljanja šumov zagotavlja, da bodo vaši prijatelji in soigralci slišali samo tisto, kar je pomembno, strateška namestitev obeh mikrofonov pa poskrbi, da bo vsaka vaša beseda slišna kristalno čisto, ne glede na način nošenja slušalk.

 

Idealne za PlayStation VR

Izjemno trpežen naglavni trak in ušesne blazinice brezžičnih slušalk Gold so intuitivno zasnovani tako, da se udobno prilegajo na slušalke PS VR*, kar omogoča, da se lahko za dlje časa potopite v virtualne svetove.


Kaj je v škatli?

- Kabel USB (tipa A do mikro B) za polnjenje vgrajene baterije slušalk.

- Zvočni kabel 3,5 mm za uporabo s sistemom PlayStation VR in mobilnimi napravami.

- Brezžično vmesnik USB za PS4, PC in Mac


*Za uporabo s sistemom PlayStation®VR in mobilnimi napravami potrebujete žično povezavo. 7.1-kanalni virtualni prostorski zvok je na voljo samo na sistemih PS4™. Mogoče boste morali posodobiti programsko opremo sistema PS4™.

**Potrebujete račun Sony Entertainment Network (SEN) in internetno povezavo.

***Na voljo za prenos iz trgovine PlayStation™Store. Potrebujete račun SEN in internetno povezavo. Uporabniki morajo biti stari najmanj 7 let. Uporabniki, mlajši od 18 let, potrebujejo soglasje staršev. PlayStation™Store in PSN™ nista na voljo v vseh državah in jezikih ter zanju veljajo pogoji uporabe – playstation.com/legal

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
subbanner-01.jpg
subbanner-02.jpg